Hoe voeg ik een leeg werkblad toe in een bordles in Reken Maar! DigiMax?

Nadat je een basisles geselecteerd en opgestart hebt voor de leerlingen, ga je de bordles projecteren voor de klas: zie werkwijze.

In de bordles heb je per dia de mogelijkheid om een leeg werkblad in te voegen.

Werkwijze:

1 Start de basisles en open het lesmenu.

Zie werkwijze.

2 Klik op de knop "projecteren" rechts bovenin.

3 De bordles wordt getoond.

4 In dit voorbeeld zijn er 16 dia's in de bordles.

Dat betekent dat je in dit bordboek 16 extra werkbladen kunt toevoegen, per dia eentje.

5 Selecteer de gewenste dia en klik op de knop "leeg werkblad toevoegen" onderin de blauwe werkbalk.

In dit voorbeeld voeg je een leeg werkblad toe aan dia 1:

6 Kies, indien gewenst, een patroon.

7 Voeg inhoud toe. Dit kan tijdens de les maar ook op voorhand.

De toegevoegde inhoud (ook het patroon) blijft bewaard tot je het werkblad wist.

8 Aan het blauwe bolletje in de knop herken je meteen dat er reeds een werkblad is toegevoegd aan een dia.