Hoe volg ik de resultaten van de oefening bij de les in Reken Maar! DigiMax op?

Nadat je de basisles hebt gestart, kunnen de leerlingen meewerken op hun eigen toestel. Deze resultaten kun je opvolgen en daarna klassikaal bespreken/verbeteren aan het bord.

Werkwijze:

1 Klik in het linkermenu op het onderdeel "Lesgeven".

2 Kies het gewenste blok (indien nodig) en klik op de tegel van de basisles.

3 Klik bovenin het scherm op de knop "Resultaten".

4 Er wordt een real-time overzicht getoond van de resultaten van de oefening.

Door een technische instelling staan opdrachten soms dubbel in de lijst. Vraag de leerlingen om telkens de eerste opdracht van de reeks te maken. De identieke, dubbele opdracht mag overgeslagen worden.

• Antwoord juist: groen
  • Antwoord niet juist: rood
  • Stippellijntjes: de leerling is bezig met deze oefening

5 Klik op de gekleurde score om het antwoord te bekijken.

6 Klik op de tabs om de antwoorden in detail te bekijken.