Hoe zet ik een opdracht klaar voor meedere klassen in iDiddit?

Eerst volg je de bestaande flow om een opdracht aan te maken. Als je op ‘Verzenden’ hebt geklikt, verschijnt de opdracht in je opdrachtenmenu. Je kunt deze nu openklappen. Onderaan verschijnt er dan een menu ‘Opties’. Je kunt de opdracht op deze manier nog wijzigen, kopiëren (in dezelfde klasgroep), maar ook delen of afsluiten

Hoe zet ik een opdracht klaar?

Hoe deel je een opdracht met andere klassen?

1 Klik onder het menu 'Opties' op 'Delen'.

2 Klik vervolgens op 'Klassen'.

3. Selecteer de klas(sen) waar je deze opdracht mee wil delen uit het dropdownmenu.

Klik vervolgens op de paarse knop ‘Delen’.

Tip: om het dropdownmenu weer te sluiten, klik je ergens in het pop-upvenster. De knop wordt dan weer zichtbaar.

4 Je krijgt een bevestigingsbericht te zien.

Diezelfde opdracht zal nu in de geselecteerde klassen te zien zijn. Je kunt ze daar nog wijzigen.