Wat zijn de onderdelen van de bordles in Reken Maar! DigiMax?

Nadat je een basisles geselecteerd en opgestart hebt voor de leerlingen, kun je de bordles projecteren voor de klas. Dit werkt het beste met 2 schermen zodat je op je eigen scherm de instructies en de resultaten kunt opvolgen terwijl de leeringen de slides van de bordles op het andere scherm zien. Zie werkwijze.

De geprojecteerde bordles in Reken Maar! DigiMax:

De onderdelen van de bordles in Reken Maar! DigiMax:

Het scherm maximaliseren of maximaliseren ongedaan maken.
De projectie verlaten en terugkeren naar het gecombineerde scherm lesmenu + bordles.
Scherm met het lesmenu openen.
Navigeren van de ene slide naar de andere in de bordles.
Wisselen naar een leeg werkblad.
Wisselen naar een reeds ingevuld werkblad.
Gereedschap toevoegen: stoplicht en timer.
De huidige lesstap resetten (leegmaken).
Toetsenbord weergeven/verbergen.
Toont de inhoud van de huidige lesstap indien deze uit meerdere schermen bestaat.
Navigeren van de ene naar de andere oefening binnen de lesstap.
De gereedschapskit weergeven.
De gereedschapskit van schermkant wisselen.
Selectie bv. klik in een invulveld.
Schrijven met de pen. Kies de gewenste kleur.
Markeren met de stift. Kies de gewenste kleur.
Wissen: gum een specifiek onderdeel weg of wis alles op de huidige slide.
De gereedschapskit verbergen.
Voeg lijntjes of ruitjes toe (enkel in het scherm “leeg werkblad”).
Knop “OK” (enkel nadat alle invulvelden van de oefening werden aangevuld).