Hoe activeer ik de voorleesfunctie voor leerlingen in Reken Maar! DigiMax?

In Reken Maar! DigiMax zit er net als bij de oefeningen op Bingel Eiland een voorleesfunctie. Standaard is deze optie uitgeschakeld maar je kunt deze via de instellingen activeren voor een – of meerdere leerling(en).

Werkwijze:

1 Klik in het linkermenu op het onderdeel "Instellingen".

2 Klik op de tab "Voorleesfunctie".

3 Activeer de voorleesfunctie bij een of meer leerlingen.

Tip van het Bingelteam

Het kan even duren voor de aanpassing is doorgevoerd. Je activeert de voorleesfunctie best de dag ervoor.

Resultaat: de leerling kan de voorleesfunctie oproepen via een knopje in elke taak.