Hoe zoek ik in mijn notities in iDiddit?

Door op de knop ‘Alle notities‘ te klikken, kom je in een handig overzicht terecht. Daar staan al je notities gegroepeerd per hoofdstuk en subhoofdstuk. In de menus bovenaan kun je het gewenste hoofdstuk selecteren, maar ook zoeken naar specifieke inhoud. Stel dat je bijvoorbeeld regelmatig ‘Kennen voor het examen’ hebt genoteerd, dan vind je alle lesblokken in kwestie zo makkelijk terug. Of zoek op sleutelwoorden als je vergeten bent in welk hoofdstuk die bepaalde term aan bod kwam.

Als je op de titel van het (sub)hoofdstuk klikt, kom je in de lesinhoud terecht waar de weergegeven notities bij horen. Om terug te gaan naar het Lesmateriaal, kun je dit scherm ook sluiten door op de link ‘Minimaliseren’ te klikken.